V75 Tips Jägersro 20/8 | Gratis V75 Tips & Travtips (2024)

En extra V75 körs denna tisdag då det ska köras Derbykval på Jägersro i Malmö. Jag spelar med två stycken spikar och det i V75-1 där kullens stora konung hittills 7 Fame And Glory har toppchans i sitt försök och i V75-5 så är förutsättningarna för 2 Kuiper bra.

V75-Förslag Jägersro 20/8

V75-1

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

V75-2

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

V75-4

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

V75-5

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

V75-6

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

V75-7

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Insats: 120 Rader x 5 = 600 Kr

Spelar endast V6


V75-1 2640m Auto

7 Fame And Glory var kullens stora kung under fjolåret då han segrade i Kriteriet på ett oerhört imponerande sätt och i år har det på två starter blivit en seger och en tredjeplats. Det var ett riktigt härligt intryck på han i senaste starter på Sundbyholmstravet i Eskilstuna då han med 1100 meter kvar satt utvändigt ledaren och efter att han pressat upp tempot på den sista bortre långsidan så tog han över ledningen med ett halvvarv kvar till mål och därefter vann han väldigt lätt i fin stil. Han kliver in till årets derby som favorit till slu*tsegern och det här försöket är till hans fördel väldigt passande och normalt sett är det en toppchans för Fame And Glory som jag spikar.

5 Underground Artist har haft en väldigt fin utveckling i år då han på åtta starter varit bland de tre främsta fem gånger varav två stycken har slu*tat med seger. Han har matchats i tuffa sällskap och visar att han duger bra och var bland annat femma i finalen av Sprintermästaren. I senaste starten på Åby så satt han i tredje par invändigt och hakade därifrån på bra till en tredjeplats. Här har han lottats till ett fint startspår mitt bakom startbilen som bör innebära en fin resa i den främre träffen och om Underground är lika bra som på slu*tet så ska han kunna ta sig till final.


Min Vinnare: 7 Fame And Glory

Spets efter 500m: 1 Caviar From Mine

Skrällen: 5 Underground Artist

Rankingen: A: 7 B: 5,2,12,10,1,4,6 C: 11,8,9

V75-2 2640m Auto

3 Global Etalon var igång och gjorde ett par starter som tvååring och hade sedan en fin säsong i fjol som treåring då han på elva starter tog sex pallplaceringar varav fyra segrar samt sprang in 869 tusen kronor. Under vintern sedan så fick han vara i Frankrike och gjorde även där ett par starter och den matchningen såg ut att ha gjort honom gott när han kom tillbaka till Sverige och var fin då han vann sitt kvallopp till Kungapokalen och därefter slu*tade han trea i finalen. Senast på Östersund så gjorde han första starten sedan just finalen på Åby och han höll då bra till en andraplats från ledningen. Med det loppet i kroppen så bör nu formen vara klart bättre och det stora målet för hela året för han har varit derbyt och här har man dessutom fått ett fint utgångsläge i försöket och siktet är inställt på ledningen från kusken Magnus Djuse och därifrån är Global Etalon hästen att slå här.

10 Competivoär en rejäl herre som inte utmärkte sig särskilt mycket i början av sin karriär men som under sommaren haft en otroligt fin utveckling och lyft sig ordentligt sedan han fick börja springa barfota runt om. Efter att han gått i mål med gott om krafter kvar i sin näst senaste start som trea så var han tillbaka in på vinnarspåret igen senast på Dannero då han trots en tuff resa utvändigt ledaren enkelt kunde koppla greppet om segern och vinna säkert. Formen ser ut att vara på topp och här gör han en mycket intressant start tycker jag och om bara Competivohamnar hyfsat på det här från sitt bakspår så ska han kunna blanda sig i segerstriden och i kampen om en finalplats.


Min Vinnare: 3 Global Etalon

Spets efter 500m: 3 Global Etalon

Skrällen: 8 Bear High

Rankingen: A: 3,10 B: 6,8,2,5,9 C: 4,11,1,7,12

V75-3 2640m Auto

3 Flotillahar en hög nivå i sig de dagar han tävlar på topp och han hade en klart godkänd debutsäsong förra året då det på tolv starter blev sju pallplaceringar varav två stycken segrar. I år har han hunnit med att göra åtta starter och efter en lite seg start så har han kommit igång allt mer på allvar i sina senaste starter. I senaste starten på Åby så kördes han väldigt passivt inledningsvis i invändig position innan han kom ut i ett andraspårpå den sista bortre långsidan och efter att han gått med i tredjespår 600 meter före mål så avslu*tade han mycket vasst fram till andraplatsen. Här har han lottats till ett fint startspår som bör göra att han kan komma ner i en fin position här från start och i ett rätt öppet försök så står sig Flotilla väldigt bra med det han har visat på slu*tet och han får min förstaröst här.

12 Macahanhar visat att han är att räkna med i kullen då han i fjol tog sig till final i Kriteriet och tidigare i år så var han med i finalen av Kungapokalen där det dessvärre blev galopp efter knappt ett halvvarv. Han startade senast på Midsommar i ett Breeders Crown-Försök och fick då en fin resa i andra par utvändigt fram tills upploppet då han avslu*tade vasst och vann på ett rejält sätt. Efter det har han fått en tävlingspaus med sikte mot det här och han lär vara iordning här och ska med lite tur från det här utgångsläget kunna blanda sig i segerstridenäven om en finalplats är det viktigaste för Macahan.


Min Vinnare: 3 Flotilla

Spets efter 500m: 5 Zaxton

Skrällen: 11 Boscha Diablo

Rankingen: A: 3,12 B: 5,11,8,9,10,7 C: 6,4,2

V75-4 2140m Auto

1 Countess Face är kapacitetsmässigt bland de bättre i kullen men har hittills inte fått till det när det vankats lite större årgångslopp. Hon tog sig tidigare i år till final i Drottningpokalen där det dock blev galopp från start och i senaste starten för knappt en månad sedan så provade man lyckan i kval till Stochampionatet, men då blev det dubbla galopper. Nu har hon fått ladda om inför det här och man kan inte klaga på förutsättningarna som väntar med ett passande startspår som hon även kan utnyttja då hon är kvick ut den första biten och här vill förstås kusken och tränaren Adrian Kolgjini köra i ledningen och väl i front så leder Countess Face det här loppet länge.

10 Ninetta Boko har visat att hon är en av de bättre i kullen då hon under fjolåret slu*tade tvåa i Oaks men även trea i Breeders Crown. Hon har i år både varit med i finalen av Drottningpokalen samt Stochampionatet som var hennes senaste start där hon slu*tade femma och var helt okej men inte mer än så. Nu har man tagit siktet mot detta den senaste månaden och startspåret hade kunnat vara bättre men inte helt fel ändå då hon kan få en passande ryggresa härifrån och med en normal prestation så ska Ninetta Boko vara ett hett segerbud här.


Min Vinnare: 1 Countess Face

Spets efter 500m: 1 Countess Face

Skrällen: 3 JobilineRidge

Rankingen: A: 1,10 B: 3,11,2,12,5,4,9,8 C: 7,6

V75-5 2640m Auto

2 Kuiper visade fina fartresurser redan under fjolåret då han bland annat var finalist i Kriteriet, men i år så har utvecklingen tagit fart på allvar då han på sju starter slu*tat bland de tre främsta fem gånger varav två stycken segrar. Han tog i sin näst senaste start en hedrande tredjeplats i finalen av Sprintermästaren då han fick springa utvändigt ledaren och senast i Östersund så fick han återigen göra grovjobbet utvändigt ledaren men var då riktigt fin när han vann trots tufft tempo. Formen är på topp och här har han fått ett fint startspår som kusken och tränaren Daniel Wäjersten kommer att försöka utnyttja genom att köra till ledningen från start och därefter så är Kuiper hästen att slå för övriga här. Jag spikar!

4 Kaiser Mearas visade redan under förra året att han är en bra tävlingshäst men han har i år tagit stora kliv i sin utveckling och han har på årets åtta starter tagit fyra segrar. Han kommer närmast från två raka segrar där han senast på Åby var riktigt bra mot jämnåriga kullkamrateröver lång distans och från tredje par utvändigt så gick han på i tredjespår 900 meter före mål och sedan han kom fram utvändigt ledaren 400 meter före mål så blev segern säker till slu*t. Känslan är att han fortsatt är under fin utveckling och från ett fint startspår här i försöket så bör han få en fin position en bit fram i fältet och då ska chansen till att han tar en finalplats vara god.


Min Vinnare: 2 Kuiper

Spets efter 500m: 2 Kuiper

Skrällen: 7 S.G.Dracarys

Rankingen: A: 2 B: 4,7,5,10,3,1,9,8 C: 11,6

V75-6 2640m Auto

6 Holcombe Zet hade en klart bra första säsong på tävlingsbanan förra året då han på elva starter tog åtta pallplaceringar varav fyra stycken segrar samt sprang in 745 tusen kronor. I år har det varit lite tuffare för han med endast en seger på sju starter men han har samtidigt varit ute i tuffa lopp och varit med i finalen av både Kungapokalen samt Sprintermästaren. I senaste starten för knappt en månad sedan i Eskilstuna så hamnade han i trafikproblem då han blev dragen bakåt innan han gick ut ett spår över upploppet och det var då en vass avslu*tning till en fjärdeplats. Han har tränat på bra efter det och från ett helt okej startspår här så kliver han iväg bra den första biten och efter en bit så bör Holcombe Zet sitta i ledningen och segerchansen här ska vara bra.

7 Maroon Day är en riktigt läcker häst som är lillebror till A Fair Day och han har på årets fyra starter tagit fyra segrar. Det har inte heller varit några bluffsegrar då han fått göra en hel del grovjobb och senast på Jägersro gick han på i tredjespår redan efter 500 meter och hamnade utvändigt ledaren kort därefter och sedan han tagit över ledningen med ett halvvarv kvar till mål så höll han undan till en säker seger. Efter det så har man tagit sikte mot det här och med ett framspår den här gången så kommer Maroon Day att öppna bra den första biten för att kunna nå en vettig position men med tanke på att han även har visat att han tål att göra en hel del grovjobb så räds nog inte kusken Oscar Ginman en position utvändigt ledaren igen och även här så ska man räknas med segerchans.


Min Vinnare: 6 Holcombe Zet

Spets efter 500m: 6 Holcombe Zet

Skrällen: 4 Pantocrator

Rankingen: A: 6,7 B: 1,4,2,3,9,10 C: 11,12,5,8

V75-7 2640m Auto

11 Barn Ready har matchats försiktigt hittills då han endast gjort sex starter men på dessa tagit fyra segrar. Speciellt i årets två starter som gett två segrar så har han imponerat då han i årsdebuten näst senast galopperade efter ett halvvarv för att sedan köras ikapp fältet med varvet kvar till mål och efter att han gått på i tredjespår 650 meter före mål så var hans avslu*tning rejäl och segern blev enkel. Efter det startade han i Eskilstuna för en månad sedan och han var då återigen väldigt bra sedan han körts till ledningen med varvet kvar till mål och sedan segrade han i överlägsen stil. Nu är det skarpt läge som väntar med ett derbykval och inför detta så tycker stallet att han känns bättre än tidigare. Utgångsläget här är inte särskilt roligt, men när startrusningen lagt sig så förväntar jag mig en offensiv styrning här från kusken Magnus Djuse och om Barn Ready är som i tidigare starter så ska segerchansen vara bra här.

8 Epic Kronos visade tidig talang ifjol som treåring och gick in i Kriteriekvalet som en av förhandsfavoriterna till slu*tsegern men efter ett misslyckat kval så gjorde man efter det bokslu*t och det blev fem segrar på sju starter under fjolåret. I år har han nu gjort fyra starter och det var ett mäktigt intryck på han i den näst senaste starten då han hamnade utvändigt ledaren och därifrån var han sedan bara bäst då han vann på fina segertiden 1.11.5 över 2140 meter. I starten efter det senast på Östersund så blev det ett lite mer passivt upplägg då han kröp ner i rygg på ledaren 1200 meter före mål och han blev sedan fast i den positionen hela vägen som fyra i mål. Känslan är att det var ett passande lopp för han då inför detta som kommer nu och här är det aviserat barfota runt om för första gången i karriären vilket är väldigt intressant och om det faller väl ut för Epic Kronos så ska det kunna bära långt även i en eventuell final och han är tidig här.

Min Vinnare: 11 Barn Ready

Spets efter 500m: 1 King Of Twilight

Skrällen: 1 King Of Twilight

Rankingen: A: 11,8 B: 6,1,2,10 C: 9,5,3,4,12


Lycka till!

Christoffer

V75 Tips Jägersro 20/8 | Gratis V75 Tips & Travtips (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6340

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.